LFM30 årets Malmöambassadör

LFM30 (Lokal Färdplan Malmö 2030), som Sustainable Innovation är en av initiativtagarna till, korades till Årets Malmöambassadörer för sitt arbete med att driva en hållbar transformation inom bygg-, anläggnings- och förvaltningssektorn.

LFM30 är en organisation som jobbar för en klimatneutral bygg-, anläggnings- och förvaltningssektor till 2030. Med över 200 engagerade aktörer, inklusive 48 framstående byggherrar, är detta samarbete ett lysande exempel på vad som är möjligt när vi arbetar mot ett gemensamt mål.

Eller som Katrin Stjernfeldt Jammeh, ordförande i kommunstyrelsen, uttryckte det: »LFM30 har genom sitt initiativ att omvandla en traditionstyngd bransch och minska bygg- och anläggningssektorns påverkan på klimatet, som står för nästan en femtedel av Sveriges utsläpp, visat på ett extraordinärt engagemang. Med siktet inställt på innovation och klimatneutralitet, strävar LFM30 efter att skapa hållbara lösningar som kan ge Malmö en ledande roll i strävan mot en mer hållbar framtid.«

Foto: Asaf Kliger

Sustainable Innovation driver även föreningens kansli och vill skicka ett hjärtligt grattis till alla medlemmar och partners inom LFM30. Ert engagemang och ert arbete gör skillnad!