…

#Digital Hållbarhetsarena

Digital Hållbarhetsarena

Sustainable Innovation och Kairos Future bjuder in till en livesänd hållbarhetsarena utan avbrott. Precis som i Almedalen händer det något hela tiden men nu öppet för alla oavsett var du befinner dig.

Dagen bjuder på temat hållbar samhällsbyggnad och våra talare presenterar initiativ och forskning som tar sig an samhällsutmaningar med hållbarhet i fokus. Energiomställning, hållbara mobilitetslösningar och den senaste forskningen. Mellan schemalagda seminarier/paneldebatter sker ett fördjupande mellansnack med reflektioner och intervjuer.

Hållbarhetsarenan

Oavsett vilken hållbarhetsfråga du brinner för så är du välkommen till Hållbarhetsarenan. Vi samlar olika aktörer från olika branscher med det gemensamma engagemanget och viljan att mötas, diskutera och tillsammans skapa förutsättningarna för en mer hållbar framtid. I år gör vi detta på ett digitalt sätt på grund av rådande situation.  Vi har varit med och lyft hållbarhetsfrågor sedan 2009 och fortsätter att samla aktörer som vill vara med och skapa nya lösningar.

Välkommen att vara med och göra skillnad!

Almedalsveckan och Covid-19

På grund av Coronapandemin blev inte Hållbarhetsarenan av i fysisk form i år men tar tillfället i akt för att göra en digital version där fler kan vara med.

Bilder från tidigare år