…

#Hållbarhetsskeppet i Almedalen


Vad är Hållbarhetsskeppet ?

Oavsett vilken hållbarhetsfråga du brinner för så är du välkommen till Hållbarhetsskeppet under Almedalsveckan. Vi samlar olika aktörer från olika branscher med det gemensamma engagemanget och viljan att mötas, diskutera och tillsammans skapa förutsättningarna för en mer hållbar framtid. Vi har varit med och lyft hållbarhetsfrågor sedan 2009 och fortsätter att samla aktörer som vill vara med och skapa nya lösningar. Välkommen att vara med och göra skillnad!

Hållbarhetsskeppet 2020 

Är du intresserad av att vara en del av #hållbarhetsskeppet under Almedalen 2020? Arenan tar plats i Teaterskeppet i år igen. Skeppets tre olika lokaler Teatersalongen, Stora matsalen och Lilla matsalen är perfekta för allt från seminarier till afternoon tea. Skeppet kommer ligga på bästa kajläget även i år,  kajplats 10.

FAQ

Läs mer om lokalerna, Teaterskeppet och Almedalsveckan här.

För bokningar och mer information kontakta: 

katherine.vergara@sust.se  / 
hallbarhetsskeppet@sust.se
072-9059152

 

Almedalsveckan och Covid-19

Vi på Sustainable Innovation kommer att fortsätta följa Almedalsveckans planering via Region Gotlands indikationer. I dagsläget fortsätter förberedelserna inför Almedalsveckan enligt plan. Vi förstår dock att detta kan komma att förändras snabbt och vi kommer göra vårt bästa för att hålla samtliga arrangörer uppdaterade om läget skulle förändras.

Bilder från tidigare år